15578538_1789733161286204_311356810963496704_n.jpgPosle korona-pauze, Ansambl Gradilište pokreće Međunarodno pijanističko takmičenje iz savremene muzike. Uskoro više detalja, a do tada se podsetite koje su to odabrane kompozicije! 


After corona-break, we are happy to announce our International Piano Competition in Contemporary Music! More details coming soon, until than you can check out the selected compositions!


Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su odabrane klavirske kompozicije objavljene na našem sajtu!!! Možete ih besplatno preuzeti! Uskoro slede objave vezane za ovogodišnje takmičenje i koncerte koji će biti održani u okviru festivala ReConstruction3! 


Organizacioni tim Festivala


NOVOSTI!!!!!! POZIV ZA KOMPOZITORE!!!!!!

Ansambl za novu muziku Gradilište objavljuje konkurs za izradu kompozicija za solo klavir u trajanju od 3 do 10 minuta. Poželjno je napisati jedno ili više dela za nivo niže ili srednje muzičke škole. Prednost će imati kompozicije koje sadrže savremene tehnike sviranja klavira. Rok za prijavu je 30. maj 2019. godine. Odabrane kompozicije biće objavljene online, kao i u štampanom izdanju, i služiće kao izvor savremene srpske literature za mlađi uzrast. Prijave slati na nedahofman@yahoo.com. Potrebni podaci: Ime i prezime, datum rođenja, partitura u PDF formatu.

The Construction Site Contemporary Music Ensemble

Welcome to our web-site! We'll be happy to share our news with you!